Qui és qui a la candidatura socialista

A continuació us presento en detall l’equip de persones que m’acompanyen a la candidatura socialista per al 26M.

És una candidatura renovada, plural i representativa del Prat. Es tracta d’una proposta cremallera i paritària, formada per 13 dones i 14 homes, amb 3 menors de 31 anys a les 10 primeres posicions, amb una variada representació dels diferents barris de la ciutat i amb 15 noves incorporacions, entre elles 6 persones independents.

Us presento una llista pensada per governar, capacitada i, sobre tot, plena de bones persones:

 

 

 

2n Sup. Martín Siller és el president de la Casa de Sevilla del Prat des de fa molts anys, és un clàssic entre els socialistes del Prat.

 

 

 

 

 

 

1a Sup. Ani Represa és cuinera jubilada, molt lligada a la Casa d’Andalusia i una incansable lluitadora contra les injustícies. Representa la cultura i les arrels.

 

 

 

 

25. Paco Mármol és un “jove jubilat”. Em fa especial il·lusió que el Paco tanqui la llista de titulars d’aquesta candidatura perquè és un socialista històric de la ciutat, que va ser Regidor entre els anys 1995 i 1999. El Paco és poeta, escriptor, conferenciant i dinamitzador cultural. Ha estat membre del jurat dels Premis Ciutat del Prat durant molts anys i de tots els certàmens de poesia Rafael Alberti. També és membre de l’associació d’escriptors i poetes “Tintablava” del Prat.

 

 

 

 

 

24. Milagros Escobar ha estat sempre molt implicada al seu barri, la Granja, que és també el meu barri, on vaig créixer. És per això que la conec de tota la vida. Va formar part de la junta rectora de la cooperativa Unión Téxtil i és una socialista incombustible.

 

 

 

 

 

23. Pau Rosell ha estat president de l’Associació de Veïns de la Barceloneta durant 10 anys, i membre del comitè d’empresa d’AENA per la UGT durant 22 anys. Un federalista apassionat.

 

 

 

 

 

 

22. Lidia Asensio treballa a la residència Onze de Setembre des de fa gairebé 12 anys i és membre del comitè d’empresa. És una persona alegre i constant.

 

 

 

 

 

 

21. Federico Valverde és secretari de la junta rectora de la Cooperativa Obrera de Viviendas i un històric sindicalista de la UGT a la Paperera. Irreductible i defensor a ultrança de les idees socialistes.

 

 

 

 

 

20. Ana García Barrios treballa com a tècnica de prevenció de riscos laborals. És tècnica superior en integració social i té un màster en qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals. Li encanta llegir, anar al cinema i el running. La seguretat és sempre el primer per ella.

 

 

 

 

19. Josep Margalef va estudiar enginyeria química, però fa més de 40 anys que es dedica al periodisme esportiu. Ha col·laborat al Periódico de Catalunya, l’Avui, l’AS o l’Agència EFE i ha cobert fins a 5 Jocs Olímpics. Ell sap que m’agrada definir-lo com un “Lobo de mar”.

 

 

 

 

18. Montse Fábregas (independent), després d’exercir com a directiva de recursos humans en l’àmbit de l’aviació, ha fet el salt a l’emprenedoria i ara gestiona una botiga d’esports de referència a la ciutat. És diplomada en Empresarials i turisme i té diversos postgraus en direcció de recursos humans, lideratge empresarial, dret laboral, seguretat social i coaching. És una dona valenta i molt activa que fa molts anys que treballa per a la inclusió de persones amb diversitat funcional a través de l’esport i col·labora en diferents entitats de la ciutat. M’agrada presentar-la com l’emprenedora que corre.

 

 

17. David Mesa és tècnic assessor d’emprenedors i empreses al Centre de Promoció Econòmica des de fa 3 anys, però en porta 13 desenvolupant aquesta tasca a diferents municipis de la zona Delta. Va estudiar Empresarials i Administració i direcció d’empreses. És un apassionat de la música i potser l’heu vist moure’s en bici per la ciutat perquè és el seu mitjà preferit. Un gran descobriment.

 

 

 

 

 

16. Lourdes Llorente (independent) està molt implicada a l’AMPA de l’escola dels seus fills, a l’Associació de Veïns la Plaza i a la UGT. És Auxiliar administrativa i li agrada molt fer esport. És una dona compromesa.

 

 

 

 

 

15. Rubén Iglesias té 18 anys i és el benjamí de la candidatura. De fet, és la primera vegada que podrà votar a unes eleccions municipals. Estudia Dret i és un apassionat del teatre. Fa dos anys va fundar la companyia teatral La Noria i la presideix des de llavors. També actua, escriu i dirigeix. A més, és secretari de formació i cultura a les JSC del Prat. És, sens dubte, la revelació de la candidatura.

 

 

 

 

14. Patricia López (independent), és una professional de la dansa i de l’esport, una gran emprenedora, propietària d’un conegut centre de fitness i dansa, on també dona classes i fa d’entrenadora personal. És titulada superior de ball espanyol i coreografia per l’Institut del Teatre de Barcelona i també especialista en Pilates. És una dona valenta i entusiasta.

 

 

 

 

13. Paco González (independent) fa més de 30 anys que treballa com a infermer d’atenció primària al Prat. És diplomat universitari en Infermeria i té un màster en Lideratge i gestió en serveis d’infermeria. També és professor associat a la Universitat de Barcelona. És un gran defensor dels programes de salut comunitària.

 

 

 

 

 

12. Yolanda Cano treballa al sector de l’hostaleria i està molt vinculada al món de l’esport: futbol, basquet i natació. També col·labora amb la colla “Amics Pota Blava”. Havia format part de les JSC a Barcelona i m’agrada destacar d’ella la seva alegria.

 

 

 

 

11. Albert Marín (independent) fa gairebé 10 anys que treballa a la Biblioteca Antonio Martín. És graduat en Ciències polítiques i Tècnic superior en comerç internacional. Molt compromès amb la defensa del medi ambient, l’interessen especialment les polítiques de llarg recorregut, les energies renovables i el transport elèctric. Té el cap tan ordenat com els seus llibres.

 

 

 

 

 

10. María José Carrasco és cuinera i auxiliar de clínica. Treballa a la Residència Municipal d’Avis Penedès i està molt vinculada a l’Associació de Veïns de Sant Cosme. També té un paper molt actiu a la UGT. És una persona que sempre somriu.

 

 

 

 

9. Gabi Soriano, encara que està jubilat, és una persona molt activa (fins i tot es podria dir hiperactiva). Lligat des de fa més de 15 anys al futbol local a través de l’AE Prat, també col·labora com a voluntari de la Creu Roja al Punt Solidari fent tasques d’organització i recepció de mercaderies i aportant la seva experiència professional de 34 anys com a cap d’administració i vendes d’una empresa farmacèutica.

 

 

8. Morgana Vargas, té 22 anys i ja ha acabat el grau d’Enginyeria aeronàutica a la UPC. Actualment cursa un màster de gestió aeronàutica a la UAB i treballa a Vueling com a tècnica d’operacions de vol. També és la Primera secretària de les JSC del Prat, Secretària d’organització de l’executiva de les JSC del Baix Llobregat i va concórrer a les darreres Eleccions Generals com a suplent a la candidatura del PSC al Senat. Li encanta viatjar i el seu límit és el cel.

 

 

 

 

7. Juanma Fraile és actualment Regidor del grup municipal socialista a l’Ajuntament. Diplomat en Relacions laborals, Llicenciat en Ciències del treball, Tècnic en Prevenció de riscos laborals i Postgrau en Comunicació i lideratge polític. Treballa a la SEAT des de fa 21 anys. És socialista fins a la medul·la!

 

 

 

 

6. Marina García té un talent molt especial per al disseny i el dibuix.
Estudia Belles arts a la UB, és secretària d’Igualtat i polítiques LGBTI a l’agrupació local del PSC i també de les Joventuts Socialistes. Aficionada a la música i al bàsquet. Té una energia desbordant.

 

 

 

 

5. Alejandro Herrera presideix l’Associació de Veïns de Sant Cosme i Sant Damià, entitat amb la que porta vinculat des de fa més de 20 anys. També ha participat i desenvolupat diversos càrrecs de responsabilitat a la Federació d’Associacions de Veïns de Catalunya. És afiliat a la UGT i una persona molt treballadora i honesta.

 

 

 

4. Débora García és l’actual Regidora de Salut Pública i Consum i ha adquirit una sòlida formació i experiència en política local. Té el Grau en Educació social i un Postgrau en Comunicació i lideratge polític. Té una capacitat de treball i un compromís extraordinaris, és membre de les JSC, forma part de d’una entitat local de batucada i de l’Associació de veïns la Plaça. Aficionada al dibuix, el cinema i la lectura. És una persona jovial i sempre positiva.

 

 

 

 

3. Juan Carlos Moreno, Charli (Independent) és una persona molt compromesa amb la divulgació dels valors de l’esport. Va ser un dels membres fundadors del Vikings Volei Prat, entitat que presideix des de fa 8 anys. Treballa com a Coordinador de processos i control en una multinacional logística. Per mi representa la serenitat i els principis.

 

 

 

2. Marta Mayordomo és Diplomada en Estadística i Màster en Lideratge i comunicació per a la gestió política. M’acompanya en la tasca política des de fa molts anys i aporta una gran experiència de govern, ja que actualment és Tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació i abans havia estat Regidora de Comerç i Turisme i també de Salut Pública i Consum. Amant de la música en directe i cinèfila. Aporta rigor i compromís al nostre projecte.

 

 

 

#femquepassi

#tenimprojecte